Tällä sivulla tiedotetaan mopoendurance cup:iin liittyviä asioita.

 

7.5.2017

Vähäisen kiinnostuksen vuoksi cup 2017 on peruuntunut.

 

1.6.2016

MopoGP:n peruuntumisen takia myös cup peruuntuu. Joukkueiden yhteyshenkilöille on lähetetty postia asiasta.

 

24.5.2016

Osallistumiset vuoden 2016 cupiin vahvistettu, pistetilanne päivitetty Nummelan tuloksen perusteella.

 

16.5.2016

Määräpäivään mennessä maksun suorittaneita ei ole vähimmäismäärää. Siirretään takaraja Nummelankisaan klo 11:00. Kuljettajakokouksessa tiedotetaan tilanne.

 

13.3.2016

Cup sivut ovat päivitetty kautta 2016 varten.

Säännöissä on jotain pientä muutosta:
- Pappa luokka on poistettu
- Kauden lopuksi palkintoja jaetaan 6:lle parhaalle joukkueelle yleiskilpailun sijoitusten mukaan. Sport ja Proto luokissa ei palkintoja jaeta.

Cup:n järjestäminen ehtona on riittävä osallistumishalukkuus. Rajana pidetään 18 joukkuetta.


Kilpaulu järjestäjien kanssa on sovittu numerokilvistä niin että riippumatta cup:n järjestymisestä voi kilpailuun tulla joko mopendurance sääntöjen tai mopendurance cup sääntöjen mukaisilla kilvillä. Siis viime vuoden kilvet kelpaavat vaikka cup ei toteutuisi.

Ilmoittautuminen ei vielä ole mahdollista, avataan 1.4. Eli 2-3 viikkoa aikaa kommentoida palstalla tai (salama(dot)racing(at)kolumbus(dot)fi)

 

14.7.2015

Epäselvyyksien välttämiseksi ilmoittautuneet listalta on poistettu joukkueet jotka eivät ole osallisumistaan vahvistaneet maksamalla osallistumismaksun. Esim Imatralla oli radalla useampi mopo joissa oli numerokilvet värityksiltään cup sääntöjen mukaiset, vaikka eivät oikeasti cup:iin osallistu. Omaa pistekertymää tarkistaessa on siis syytä olla selvillä mitkä joukkueet ovat cup:ssa oikeasti mukana. Lista mukana olevista joukkueista selviää sekä Ilmoittautuneet ja Joukkueet sivuilta.

 

3.6.2015

Cup osioon lisätty sivu "Joukkueet" josta voi nähdä joukkueen jäsenet.